11-06-27-groot“Et surtout, faites simple!” (Curnonsky)

Aanstaande maandag, 27 juni 2011, de laatste sociëteitsavond van het seizoen: een avond met Wil Demandt, chef-kok van restaurant Bordewijk, begenadigd causeur, bourgondiër in hart en nieren en wandelende encyclopedie.

Schrijver/journalist Jérôme Gommers zal met ‘zomergast’  Wil Demandt in gesprek gaan over de schitterende gerechten in La Grande Bouffe, over het allereerste kookprogramma op de Nederlandse televisie, over het beste restaurant ter wereld, over Two Fat Ladies, over futuristisch koken, over de kunst van het eten, over Curnonsky (Prins der Gastronomie), over verse sla, over de Hollandse garnalenmaffia en meer.

Met diner, muziek, veel film- en tv-fragmenten en een lekker voor- of achterafje van de meester zelf.

Vooraf: Wilde Coho-zalm met een oestervinaigrette, gemarineerd met lamsoren en zeekraal (door Wil Demandt)
Hoofd: Lamsbiefstuk met ovenaardappeltjes, gegrilde venkel en lamsjus

Dessert: Gepocheerd fruit met witte wijnsabayon

Wees Welkom!

Terug naar overzicht Eerdere Avonden