11-10-21-grootHet einde van de wereld. De ondergang. De Apocalyps. Volgens de roemruchte ondergangsprofeet ds. Harold Camping had het moeten gebeuren op 21 mei. Maar het gebeurde niet. De vier paarden van de Apocalyps hielden weer eens halt. Camping had zich verrekend, zei hij. De juiste datum was 21 oktober 2011.

De ondergang krijgt altijd weer een herkansing. Daarom viert de KNSM Sociëteit op vrijdag 21 oktober een feestje ter ere van alle ondergangen én het hardnekkig voortbestaan van de wereld (en de KNSM Sociëteit). Met doodlopend buffet, voordrachtskunstenaar Eddie Kagie en drummer Wouter Messchendorp, met Edgar Allan Poe, levende muziek, een lezing over de tijd door filosoof en natuurkundige dr. Victor Gijsbers – en nog veel meer.

Mocht de ondergang dit keer daadwerkelijk plaatsvinden, dan krijgt iedereen het Transgalactisch Liftershandboek cadeau en gaat het feestje rondom het voortbestaan uiteraard niet door. Voor de zekerheid staat de micro-of megafoon de hele avond open voor een ieder die een laatste zegje wil doen. Aanvang doodlopend buffet: rond achten.

Vooraf:
Herfstsalade met prosciutto, croutons, olijven en balsamicodressing
Ragout van paddestoelen met crostini’s
Rillette van wildegans

Hoofd:
Parelhoen met spek
Schartong filet met peterselie en citroensaus
Ravioli met wilde kaassaus en spinazie
Gepofte ovengroenten
Aardappel/knolselderijpuree

Dessert:
Chocoladetruffeltaart met sinaasappel/cointreausaus

Reageert massaal & komt allen!

Terug naar overzicht Eerdere Avonden