Nieuw-ReserveringssysteemDe avonden van KNSM Sociëteit zijn voor iedereen toegankelijk en net zo besloten als een theater of een bioscoop. U bent gewoon van harte welkom. U hoeft geen lid te zijn en u hoeft ook niet geïntroduceerd te worden door een lid. En kledingvoorschriften kennen we ook niet.

De lezingen, voordrachten en uitvoeringen vallen altijd samen met het diner. Het menu is speciaal samengesteld met het oog op het onderwerp van de avond. U kunt zich dus niet apart opgeven voor diner of de andere onderdelen van de avond.

Voor de Glasavond op 16 april a.s. maken we voor het eerst gebruik van een nieuw reserveringssysteem. Via de zogenaamde ticketshop kunt u meteen online betalen wanneer u zich aanmeldt. Dit reserveringssysteem wordt door veel theaters, concertzalen en evenementen gebruikt en is veilig en betrouwbaar. Met het formulier onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden.

We zouden het erg op prijs stellen als u dit reserveringssysteem wilt gebruiken. Als u daarbij iets tegenkomt dat niet helemaal soepel loopt of duidelijk is, dan kunt u ons dat laten weten via societeit@knsmsocieteit.nl. Wij kunnen het systeem zo helemaal gebruiksvriendelijk maken. Betaling aan de deur is alleen bij zeer uitzonderlijke omstandigheden mogelijk.

De administratiekosten die het nieuwe reserveringssysteem met zich meebrengt komen niet voor uw rekening. Voor niet-leden zijn de administratiekosten in de gebruikelijke entreeprijs verwerkt en de administratiekosten voor leden worden deze keer gecompenseerd met een welkomstdrankje op de avond.

werkthet-formulier-niet2Mocht u zich deze keer nog liever per mail opgeven en de diner-entreegelden overmaken via uw bank, dan kan dat ook. Ook dat kunt u laten weten aan societeit@knsmsocieteit.nl. Wij noteren dan uw reservering en sturen u een mail met de betalingsgegevens.

Met het onderstaande formulier kunt u zich opgeven voor de komende avond. Als u lid bent klikt u op de optie ‘leden’ (leden betalen alleen voor diner en krijgen 10% korting op hun drankrekening) en als u geen lid bent klikt u op de optie ‘gasten/bezoekers’ (betalen voor diner + entree). U wordt dan doorgeleid naar de onze ’ticketshop’, waar u in een beveiligde omgeving kunt betalen.

Bij vragen kunt u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen via societeit@knsmsociëteit.nl

Het wonder van Glas. Donderdag 16 april 2015. KNSM Sociëteit, Kompaszaal, Amsterdam. Leden: € 27,50 (diner), niet-leden: € 27,50 (diner) + € 12,50 (entree). Zaal open om 19.00 uur, aanvang diner 20.00 uur. 

Aanmeldformulier: