Beste (aspirant) leden,

Wat hebben we in mei veel opgestoken van de stoomlezing van Eelco de Bode en onze penningmeester Hendrik Kaptein over hun tweede leven als amateur-machinist en stoker op en om de voetplaat en wat er nodig is om stoomlocomotieven en hun treinen veilig en op tijd te laten rijden. De beloofde echte stoomlocomotief had vertraging, maar die houden we tegoed van de heren. Ook genoten we van een lekkere stoommaaltijd van onze Diederik.

Op 20 juni zijn jullie allemaal welkom op het tweede Midzomerfeest van onze sociëteit. Net als vorig jaar zijn álle introducees welkom en heeft de avond een zwoel Zuid-Amerikaans thema. We starten om 18.00 met bites & cocktails en klokslag 18.30 met een professionele salsa workshop, waarna tussen 20.00 en 20.30 op het terras weer een heerlijke BBQ zal verschijnen onder begeleiding van een swingende band en kunnen we tot de late uurtjes dansen met DJ Paul. Geef je zo snel mogelijk op (uiterlijk 14 juni i.v.m. doorgeven aantal voor salsa workshop), zodat we rekening kunnen houden met jullie komst!

Dan de agenda voor de komende maanden: 18 juli en 15 augustus: vakantiediner met foto’s en verhalen en SAVE THE DATE donderdag 19 september een lezing over de slums van Bombay door ons lid Sytse de Maat.

Maar voor nu eerst: van harte welkom donderdag 20 juni vanaf 18.30 uur met feest, BBQ, salsa en dansen. Diner kost €29,50. Leden hebben 10% korting op de drankjes en introducés zijn van harte welkom voor €10,-. Aanmelden graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 14 juni.

Graag tot op het zomerfeest.

Hartelijke groet, jullie duovoorzitters,

Renée Hoogendoorn en Guido Frankfurther