De KNSM Sociëteit en het water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, niet alleen vanwege de link met de Koninklijke Nederlandse Stoomboot Maatschappij (KNSM), Loods6 en de Kompaszaal. Daarom nodigen we je graag uit voor een vaartocht in het nieuwe jaar langs de hoogtepunten van het Amsterdam Light Festival. Tijdens deze sfeervolle rondvaart zal Cindy Moorman van het Amsterdam Light Festival zelf ons tekst en uitleg geven bij de prachtige lichtkunstwerken.
Je zou kunnen zeggen dat we hiermee een traditie hervatten: in 2018  maakte de KNSM Sociëteit ook al een boottocht langs de kunstwerken van het Amsterdam Light Festival. Een sfeervolle en unieke manier om in goed gezelschap deze unieke tentoonstelling vanaf het water te bekijken. Zo zag je de grachten van Amsterdam nog niet eerder!

In 2018 voeren we ook langs de hoogtepunten van het ALF

Programma

  • We gaan aan boord om 17:00 uur bij de aanlegsteiger aan het  Azartplein.
  • Na de rondvaart in een geriefelijke rondvaartboot gaan we rond 19:00 uur van boord in de binnenstad, alwaar wij na een korte wandeling dineren in zusterfaculteit Arti & Amicitiae, Rokin 112. Een unieke gelegenheid mocht je deze legendarische sociëteit nog niet eerder betreden hebben! Maar er is beperkt plek (slechts 25 couverts) dus geef je tijdig op.

Wie mee wil varen (en wie wil dat niet?!) meldt zich tijdig aan via de mail want ook de accommodatie van de boot is beperkt.

 

Update 3-1-2023: nog 2 (twee) plaatsen beschikbaar voor het diner (ons door Arti in dezen getale bij hoge uitzondering gegund). Maar je kunt je opgeven voor de wachtlijst
We houden jullie op de hoogte (en proberen intussen in Arti toch nog meer plaatsen aan tafel te krijgen).

De kosten

  • De boottocht (inclusief versnapering) is gratis voor leden, €5 voor introducés.
  • Diner Arti €25 p.p., drank voor eigen rekening.

Nb: Graag contant geld meenemen en ter plekke betalen!