Diner met vluchtelingen uit de Oekraïne

HOOGGEACHTE (ASPIRANT) LEDEN VAN DE KNSM-SOCIËTEIT!

Maak zelf kennis met mensen die uit Oekraïne zijn gevlucht

In plaats van donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) nodigen wij jullie uit voor een heel bijzonder diner op zondag 29 mei in de Kompaszaal.

Als KNSM Sociëteit  verwelkomen we op deze zondagavond een aantal mensen die uit Oekraïne gevlucht zijn voor het oorlogsgeweld. Zij verblijven op dit moment in de Holiday Inn Experience in Amsterdam Noord. Voor deze avond werken we samen met het Rode Kruis

Vanaf 16:00 wandelen zij met een aantal van ons van de Holiday Inn Experience naar de Oostpont die op het Azartplein aanlegt.

Op het plein staat de museumtram klaar voor een rondrit door de stad (17.00-18:00), als er genoeg plaats is kunnen wij zelf ook weer meerijden).

Rond 18:00 zijn we weer terug en wandelen we naar de Kompaszaal voor een borrel en een uitgebreid diner, voorbereid door gerenommeerde chef Jurriaan Momberg van www.havendiners.nl.

Een Oekraïense muziekgroep verzorgt de muziek. Er is nog ruimte voor andere bijdragen.

Rond 22:00 uur zullen onze gasten weer met de Oostpont naar Noord vertrekken.

Wat verwachten wij van jullie?

Omdat het waarschijnlijk om een groot aantal mensen gaat (rond de 50 gasten uit de Oekraïne), rekenen we op jullie medewerking bij het begeleiden van mensen van Noord naar het Azartplein, tijdens de tramrit, in de Kompaszaal en weer terug naar Holiday Inn Experience. Als je wil meewerken om deze avond succesvol te laten verlopen, meld je dan zo snel mogelijk per email aan: societeit@knsmsocieteit.nl

Om onze gasten deze avond vrij te houden, vragen wij jullie ook om een of meer gasten te sponsoren. Het diner-buffet kost 35 euro per persoon, inclusief drankjes. 

Als je zelf komt en je sponsort één gast, dan betaal je dus 70 euro. Uiteraard is het ook mogelijk meer gasten te sponsoren. We hebben al verschillende sponsors gevonden, maar we hebben er nog wel een aantal nodig.

Om de organisatie vooraf mogelijk te maken, vragen we jullie het totaalbedrag zo snel mogelijk over te maken op:

bankrekening NL25 INGB 0004 3233 45

tnv KNSM Sociëteit

Onder vermelding van het aantal personen en eventuele dieetwensen.

We hopen op een grote opkomst op deze bijzondere avond.

Tot de 29e

Annemarie, Thijs, Hendrik, Katinka, Jeroen

  • Verwacht in Kompaszaal 2022 vanaf 18:00
  • Diner om 19:00 uur
  • Alle leden en hun introducés zijn van harte welkom voor een borrel met diner
  • Aanmelden: uiterlijk vrijdag  20 mei per email: societeit@knsmsocieteit.nl
  • Programma: Vluchtelingen diner