Bourdrez“Toen Freddie Heineken ontvoerd was, vroegen zijn ontvoerders hem om op een briefje te schrijven wat hij wilde eten. Hij schreef: ‘Geef maar gegrilde en gemarineerde coquilles met structuren van aardpeer, frisse witlof-appelsalade en geschaafde herfsttruffel. Mag ook een gebakken ei zijn.” (Uit: Grrrr)

Er staat ons weer een feestelijke periode te wachten van kou en duisternis, spanningen en conflicten. Niets zo hectisch als de feestdagen. De KNSM sociëteit nodigt je daarom uit voor een avondje rust en verzorging, spijzen en drank voor lichaam en geest.

Woensdag 15 december 2010 is Aernoud Bourdrez te gast op de KNSM Sociëteit. Bourdrez (37) is kunstverzamelaar, onderhandelaar en advocaat. Zijn klanten zijn kunstenaars, reclamebureaus, vormgevers, fotografen en architecten, onder wie Rem Koolhaas. Met “GRRR, conflictbeheersing in 75 lessen” schreef hij een onverbiddelijk zelfhulpboek op het raakvlak van kunst, recht en dagelijks leven.

Een avond over de kunst van het onderhandelen (en het onderhandelen over kunst). Hoe je het beste kunt omgaan met cowboys en metromane vrouwen, waarom “sorry” zo’n goed woord is, wanneer je iemand moet uitnodigen om een broodje te eten – en waarom Freddie Heineken een goede onderhandelaar was.

De drie gangen van het diner worden geserveerd vanaf 19.30 uur.

Vooraf: Verse bospaddestoelenragout met crostini
Hoofd:
Ossobuco met cremolata, puree van polenta en gepofte venkel
Dessert:
Mousse au chocolat

Tot woensdag 15 december 2010!

 

Terug naar overzicht Eerdere Avonden