Beste leden en aspirantleden van de KNSM-Societeit,
Net als vorig jaar gaat Rederij P. Kooij ons varen naar het Amsterdam Light Festival in de binnenstad vanaf het Levantplein op KNSM eiland.

Op donderdag 17 januari vanaf 18 uur kan je inschepen en zullen er voldoende hapjes en drankjes aan boord zijn om de avond goed door te komen. Tegen 21 uur worden we weer afgezet bij het Levantplein.

Uiteraard is er weer een deskundige gids aan boord die het nodige en onnodige over de kunstwerken en de stad eromheen zal vertellen

De kosten bedragen 40 euro voor leden en 50 euro voor aspirantleden (= kostprijs). Ter plekke graag contant en gepast te voldoen.

Jullie weten dat je slechts eenmaal geïntroduceerd kan worden bij onze sociëteit, daarna moet je besluiten wel of geen lid te worden. Misschien is deze vaartocht een goede aanleiding om lid te worden en dan ontvang je meteen de korting.

Gezien de ervaringen van vorig jaar, is het raadzaam om je snel aan te melden, want vol is in dit geval ook echt vol.

NB: bij afzegging binnen een week van te voren of bij ‘no-show’, zijn we helaas genoodzaakt bovengenoemde kosten in rekening te brengen.

Rest ons jullie namens het hele bestuur een fijne jaarwisseling en geweldig 2019 te wensen en hopelijk zien we elkaar 17 januari en daarna regelmatig op de sociëteit.

Hartelijke groet,

Renée Hoogendoorn en Guido Frankfurther, duo-voorzitters
– – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Opmerking: Door het te geringe aantal aanmeldingen hebben wij de rondvaart helaas moeten afzeggen. In plaats daarvan hebben enkele leden een knus samenzijn in de Kompaszaal genoten.