Beste leden en aspirantleden,

De vaartocht van het Amsterdam Light Festival viel dit jaar helaas in het zoete grachtenwater doordat we te weinig aanmeldingen hadden. Als we het wel hadden laten doorgaan was uw vereniging bijkans failliet gegaan en dat wilden we u en onszelf liever niet aandoen. De vervangende borrel en diner waren gelukkig aangenaam en een pleister op den wonde.

Laten we vooruit kijken naar de derde donderdag van februari. Op 21 februari, heten we u weer van harte welkom en nodigen u uit voor een aangename borrel en diner in de Kompaszaal. De avond zal in het teken staan van de liefde van de voorbije Valentijnsdag en we bieden graag het podium voor mooie gedichten en ontboezemingen.

Meldt u zich uiterlijk zondag 17 februari aan?

Verder kijken we ook vast vooruit naar de lezing op 21 maart, waarin behalve de lente ook de fietstocht van ons bestuurslid Jeroen Zonneveld centraal zal staan. In april vertrekt hij op zijn fiets vanaf het Azartplein om niet eerder dan in China zijn benen stil te houden.
Maar, vrienden, daarover later meer.

We hopen dat ook dit jaar vele aspirantleden zich gaan aanmelden als lid van de interessantse, leukste, goedkoopste en meest nabije sociëteit van de stad. Aanmelden kan op societeit@knsmsocieteit.nl.

Graag tot ziens op 21 februari vanaf 18.30 uur. Start diner rond 19.00.

Hartelijke groeten,

Guido Frankfurther en Renée Hoogendoorn,
duovoorzitters

Kosten diner € 27,50 per persoon, af te rekenen aan de bar bij binnenkomst.
Leden krijgen 10% korting op drankjes.
Nieuwe introducés betalen € 5,00 entree.
– – – – – – – – – – – – – – – – –
(Beeldverslag)