Beste vrienden, leden en aspirantleden,

Op donderdag 21 maart, heten we u weer van harte welkom en nodigen u uit voor een diner en verrassende lezing in de Kompaszaal. De avond zal in het teken staan van de fietstocht van ons bestuurslid Jeroen Zonneveld, die via de Zijderoute en de Pamir Highway naar China gaat fietsen.

Op 6 april vertrekt hij om 10:00 uur vanaf het Azartplein, waar we hem kunnen uitzwaaien. Tijdens de avond neemt Jeroen ons mee in zijn beweegredenen, zijn voorbereidingen en wat er zoal komt kijken om een jaartje naar het oosten te fietsen. Op zo’n reis heb je nooit alleen wind mee. Misschien kunnen wij wel zorgen voor een duwtje in de rug…?

Ben je ook zo benieuwd naar het avontuur dat Jeroen gaat beleven? Meld je dan uiterlijk zondag 17 maart aan voor een exotisch diner met lezing vol vergezichten.

Graag tot ziens op 21 maart vanaf 18.30 uur. Start diner rond 19.00.

Neem vooral geïnteresseerde fietsers en aspirantleden mee. Zij kunnen ook  nog steeds lid worden van de meest interessante, leukste, goedkoopste en meest nabije sociëteit van de stad. Aanmelden kan met bijgaand aanmeldingsformulier.

Hartelijke groeten,

Renée Hoogendoorn en Guido Frankfurther, duo-voorzitters

PS Kijk alvast even op www.jeroenfietstnaarchina.nl