12-02-23-groot“Somebody threw a dead dog after him down the ravine.” (Malcolm Lowry)

De KNSM Sociëteit en uitgeverij Nijgh en Van Ditmar hebben het genoegen je uit te nodigen voor een diner en feest met Arthur van Amerongen, op donderdag 23 februari 2012.

Sinds 2007 woont schrijver van Amerongen (51) in Asunción, de hoofdstad van Paraguay. Vijf jaar van onophoudelijk schrijven, ontelbare ruzies met zijn geliefde Paulita, geldgebrek en wilde onderdompelingen in het nachtleven van Asunción. “Een fles champagne kost hier vijftien euro! Snap je nou waarom ik hier zit? Kwaliteit van leven. Betaalbaar.”

Van Amerongen schreef het allemaal op in het nu al spraakmakende boek Mambo Jambo, een krankzinnige liefde in Zuid-Amerika, dat de 23-ste feestelijk zal worden gepresenteerd op de KNSM Sociëteit. Tijdens het diner zal de schrijver voorlezen uit zijn nieuwe roman en geïnterviewd worden door vriend en sociëteitslid Ron de Heer.  Daarna volgt een feest met trommelaars en levende muziek van The Stubbs. Voor het feest verwachten we meer dan honderd gasten.

Komt allen in kleurrijke Mambo Jambo-kledij en geniet van de Zuid-Amerikaanse sfeer in de voormalige aankomst- en vertrekhal van de Compagñia Real Holandesa de Vapores (Koninklijke Nederlandse Stoomboot Maatschappij), oftewel: onze vertrouwde Kompaszaal

Vooraf: Empanadas (gevulde pasteitjes) en chiligarnalen
Hoofd (geserveerd met aardappelen rijst en groenten):
Picadillo (pittig Braziliaans gehaktgerecht)
Cazuela de Vaca (Chileense runderpompoenstoof)
Latijns-Amerikaanse kip cocos/curry

Toegang is voor iedereen gratis.

Tot donderdag 23 februari 2012!

Terug naar overzicht Eerdere Avonden